Meglátni és megszeretni, vagy megutálni

– ne kockáztassuk a reputációnkat

Az elfoglalt konyhai személyzet a lábát is lejárhatja nagy igyekezetében, azt azonban tökéletesen tudniuk kell, hogy a jó takarítási gyakorlatból sohasem engedhetnek. Felületek megtisztítása, fertőtlenítése, főzőedények elmosása, kézmosás – mindezek kulcsfontosságú tisztítási feladatok, amelyeket rendszeresen el kell végezni mindegyik étel-felszolgáló konyhában. És melyek a legjobb termékek a feladathoz? Exkluzív tippek.

Permalink: http://tisztatertechnologia.hu/cikk/2932/perm

Tagek: european cleaning journal élelmiszerhigiénia tipp kockázat mosogatógép takarítás tisztítás higiénia ttt magazin 2016 őszi

Share

Ez egy zárolt cikk. A folytatását csak előfizetők olvashatják. Amennyiben van előfizetése, kérjük jelentkezzen be. Amennyiben nincs, az e-shopban előfizethet.

Tagek: european cleaning journal élelmiszerhigiénia tipp kockázat mosogatógép takarítás tisztítás higiénia ttt magazin 2016 őszi

Share